Kapcsolat

Tel: +36-30/938-0556

       +36-52/437-585

E-mail: kiss.laszlo.8086@gmail.com

Redőny

A külsőtokos műanyagredőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező és sok előnnyel rendelkezik. Könnyen felszerelhető, könnyen működtethető, teljes sötétítésre is használható, télen-nyáron egyaránt kiváló fény és hőszigetelő.

A műanyag redőny alap kivitelben gurtnis automatával készül, a gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik.

Az alumínium redőny legfőbb jellemzője, hogy minden alkatrésze alumíniumból készül, így igen tartós, a korróziónak ellenálló, könnyű és mutatós szerkezet készíthető belőle. Az ilyen redőny a tokba és a lécekbe épített hab-szigetelésnek köszönhetően télen és nyáron egyaránt rendkívül jó hőszigetelő. A beépített feltolásgátló pedig  megakadályozza az illetéktelen behatolást otthonába. A redőny ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően pedig igazítani tudjuk a ház színeihez.

Kísérletek bizonyítják, hogy a redőnyök jelentősen hozzájárulnak a hőszigeteléshez. Zárt redőny mellett az energiaveszteség régi épületeknél akár 40%-kal  is csökkenthető. De az új típusú modern ablakok estében és az alacsony energiaszükségletű házaknál is 5%-kal javíthatja a redőny a hőszigetelést.

Motoros redőnyök: A redőnyök motorizálása nem csak kényelmi szempontokat szolgál, hanem nagyobb méretű redőny esetén a súly miatt is elengedhetetlen.

A motoros redőny előnyei:

Úgy tűnik, mintha valaki otthon lenne: ha hosszabb időre elutazik, ugyanúgy programozhatja be a redőnyök mozgását, mintha otthon lenne. Azt is beállíthatja, hogy naponta más és más időpontban mozogjanak.

Egy gombnyomással mindent zárhat: nem kell minden ablakot külön ellenőriznie, egyszerűen csak nyomja meg a távirányító gombját. Az összes motoros redőny egyszerre zár, így még nagyobb biztonságban érezheti magát otthonában.

Energia-megtakarítás: télen besötétedéskor a motoros redőnyök automatikusan leereszkednek, az ablakok így megnövelt hőszigetelések akár 10%-kal is csökkentheti a fűtésszámlát. Nyáron a redőnyök a ház napos oldalán lehúzódnak, hogy megvédjék a házat a felmelegedéstől, a bútorokat pedig a kifakulástól.  

A berendezések védelme: akadály érzékelésekor a motor azonnal megáll, hogy a redőnyt megvédje. Még ha leengedett állapotban be is fagytak a redőnyök, a motort nem éri károsodás. Egész évben kíméletesen működik, meghosszabbítva ezáltal a redőnyök élettartamát.

Intelligens: akár számítógépével is összeköttetésben lehetnek otthona összes redőnyei, vagy egyéb árnyékolója. Itt már csak a képzelet szab határt.

Két típusú motoros megoldást ajánlunk:

Vezetékes megoldás: Ennél a redőny motor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Ha központi vezérlő egységet szeretnének, akkor minden motort össze kell kötni egymással .

Vezeték nélküli megoldás: A rádiós rendszer falvésés és vezetékelés nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető, a rádiós távirányító használata nagyobb kényelem és komfortérzetet nyújt.

Redőny beépített szúnyoghálóval - a hívatlan vendégek távoltartására

Az integrált szúnyogháló redőnyrendszer (redőny és szúnyogháló) intelligens és korszerű, mivel nem csak a hideget, esőt, szelet, hőséget, zajt, kíváncsi tekinteteket és a betörőket zárjuk ki, hanem a bosszantó rovarokat is.

A redőny lefutó sínben és a zárólécbe kerülő kefék optimális szigetelést biztosítanak, így a rovaroknak esélyük sincs a bejutásra. A speciális lefutó sín lehetővé teszi a redőnyprofil és a szúnyogháló egymástól független vagy akár együttes működtetését. Ezen kettős funkció előnye a kombinált védelem, úgy a betörők, mint a szúnyogok ellen.

A vakolható tokos redőnyök a modern otthonok esztétikájának új mérföldkövei. Miért mondana le a redőny minden kényelméről, csak mert nem kedveli a külső tokos redőny látható elemeit? A vakolható tok vakolás után már egyáltalán nem látható, tökéletesen beépül a fal síkjába. A szervizfedél és a lefutó sín színét az ablak árnyalatához tudjuk igazítani, tovább javítva az esztétikai hatást.

Az esetleges karbantartási munkálatok könnyedén elvégezhetőek a szervizfedél eltávolításával. Így semmilyen szennyeződés nem jut be a lakásba, a belső tér és a burkolat sem sérül. A vakolható tokrendszer nyugalmat és megelégedettséget visz az Ön otthonába. Ezzel a beépítési technológiával optimális hőszigetelés és első osztályú hangszigetelés érhető el.