Kapcsolat

Tel: +36-30/938-0556

       +36-52/437-585

E-mail: kiss.laszlo.8086@gmail.com

Szúnyogháló

Cégünknél megtalálja a megfelelő rovarhálót, legyen az ablakra, bejárati ajtóra, erkélyajtóra vagy akár tolóajtóra:

A legegyszerűbb rovar védelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, mely télen könnyen levehető, tavasszal egyszerűen felszerelhető. Amennyiben nincs rá szükség, percek alatt eltávolítható. A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból szinte láthatatlan, üvegszálas anyagból készül.

Rolós Szúnyogháló: A könnyen kezelhető és kis helyigényű, mozgatható változat előnye, hogy ha nincs használatban, egyetlen mozdulattal eltüntethető, a hálót rugó húzza a kisméretű kazettába. Ha az ablakra redőnyt is akarunk szerelni, akkor a kombinált szúnyoghálós redőnytokot célszerű választani, mivel lényegesen olcsóbb és esztétikusabb a külön felszerelt rovarhálótól.

Oldalhúzós szúnyogháló: Az egyik legkedveltebb szúnyogháló típus, legfőbbként teraszajtókra és erkélyajtókra ajánljuk. A háló egy keskeny alumínium keretben fut, ami vízszintesen oldalra húzható. Alkalmazható egy szárnyú illetve duplaszárnyú ajtóra is.

Tolóajtós szúnyogháló: Általában nagyfelületű nyílászárókra, illetve tolóajtókra alkalmazzuk.

A nyílóajtós szúnyogháló az egyik legkeresettebb szúnyogháló típus, leginkább bejárati ajtókhoz ajánljuk, de duplaszárnyú nyílóajtóra is alkalmazható. Profilja alkalmas a nagyobb igénybevételű használatra, valamint gyermekek által is könnyen kezelhető.